Luna pred svima: IMALA SAM S*KS SA GASTOZOM! Marko POLUDEO: Neće to moći! Krah veze?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2019, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna pred svima: IMALA SAM S*KS SA GASTOZOM! Marko POLUDEO: Neće to moći! Krah veze?! (VIDEO)

Đoganijeva hrabro priznala!

Tokom sinoćnjeg programa u "Zadruzi", pristiglo je i pitanje za Lunu Đogani, koje se odnosilo na to što se Milanu Petkoviću poverila i priznala mu da jedan dečko ima posebno mesto u njenom srcu. Ona je tom prilikom mislila na Nenada Marinkovića Gastoza.

- Da li možeš i smeš da kažeš koja osoba će uvek imati posebno mesto u tvom srcu? - pročitao je voditelj pitanje za Lunu.

- Gastoz. Ali ne u ljubavnom smislu. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam prolazila krož težak period i kako je on bio tu za mene u svakom smislu i ja to njemu nikad neću moći da zaboravim. Ja imam svog dečka, ali on će uvek biti u mom srcu i Marko to zna - odgovorila je Luna.

- Znam da joj znači, ali da ima posebno mesto u srcu, to ćemo morati malo da prodiskutujemo, jer znam da su imali nešto - rekao je Marko.

- Mi nikad nismo bili zajedno, imali smo seks - javno je priznala Luna.

- Ti sa njim nećeš moći da nastaviš da se družiš kad izađemo, meni će to smetati - zapretio je Marko.

Ovo priznanje šokiralo je mnoge zadrugare, a kako će uticati na odnos Miljkovića i Đoganijeve, ostaje da se vidi. Kako je izgledala ova rasprava možete pogledati u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.