Luna otkrila:”Nemam čega da se stidim, ja sam srpkinja…”

Izvor: Svet, 10.Jan.2020, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna otkrila:”Nemam čega da se stidim, ja sam srpkinja…”

Luna Đogani progovorila je o tome koliko joj teško pada što je razdvojena od oca Gagija, koji je trenutno stanovnik luksuznog zdanja u Šimanovcima, kao i o savetima koje joj je majka Anabela Atijas davala kada se upuštala u muzičku karijeru.
Luna je rešila da konačno stavi tačke na priče o njenoj veroispovesti. Pošto je mlada zvezda dete iz mešovitog braka, pitanje o njenoj verskoj pripadnosti se stalno pokreće. Pevačica je rešila da okonča dilemu:
“Svi smo u Verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u Boga! Bog je jedan. Kao mala nisam krštena, a oduvek sam volela da idem u crkvu, a volila bi da sam krštena. Volim da se molim bogu, i nikad me nije Bog ostavio na cedilu”, otkrila je Đoganijeva.

SvetSvet
The post Luna otkrila:”Nemam čega da se stidim, ja sam srpkinja…” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.