Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2020, 19:02

Luna SKINULA NADOGRADNJU! Oštećena kosa u prvom planu!

Luna Đogani i Marko Miljković otišli su na odmor posle rijalitija, a sada Đoganijeva napravila veliku promenu na sebi. LUNA ĆE UBUDUĆE NOSITI PERIKE Naime, svima je Luna poznata sa dugom plavom kosom, ali je ovog puta odlučila da to potpuno promeni. Ona se snimala sa Markom, a svi su primetili da je Luna skinula periku The post Luna SKINULA NADOGRADNJU! Oštećena kosa u prvom planu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SVI U ČUDU, NE PREPOZNAJU JE Luna Đogani bez nadogradnje i perike: "DA LI JE OVO ONA?!"

Izvor: Blic, 27.Jul.2020, 13:12

Luna Đogani na iznenađenje mnogih skinula je periku, ali i nadogradnju kose, te javnosti prvi put posle dužeg vremena pokazala kako njena kosa zaista izgleda, u potpuno prirodnom izdanju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.