Luna Đogani besna: Ostavite me na miru! FOTO

Izvor: Svet plus, 02.Jun.2016, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna Đogani besna: Ostavite me na miru! FOTO

Luna Đogani veoma se iznervirala, kada je u pojedinim medijima izašao članak da vara dečka.

Ćerka Gagija Đoganija, nedavno je uslikana kako ispred jednog splava razgovara sa nepoznatim mladićem, što je u pojedinim medijima okarakterisano da vara dečka. Ovaj članak veoma je iznervirao Lunu, koja je putem društvene mreže Instagram odlučila da demantuje ovakve spekulacije, a novinarima je poručila, da je ostave na miru: "Nikada ovo ranije nisam radila ali sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << imam potrebu, ovo je takva glupost. Dečko mi je prišao ispred splava fino i kulturno dok sam ja čekala drugaricu i razgovarao sa mnom o tome gde su dobre žurke, neko pametan se našao i slikao. Jako je ružno da na ovakav način zarađujete pare i sebi pravite uspeh a meni pravite probleme. Od vas ne mogu da živim i da imam privatnost. Ako je meni zabranjeno da razgovaram sa muškom osobom a da mi to nije dečko, ljubavnik itd.. onda ja ne znam šta radim u ovoj državi. Imam dečka kog volim i sa kojim sam srećna i ne zanimaju me ni novine, ni laži, ni ove gluposti koje novinari prave. Vi od ovoga živite a meni moj život uništavate. Sram da vas bude. Demantujem ovu glupost, dosta je bilo više pljuvanja po meni i mojoj porodici dok druge štitite zato što se plašite. Ostavite me na miru", piše u opisu fotografije koju je objavila.

Nikada ovo ranije nisam radila ali sada imam potrebu, ovo je takva glupost. Decko mi je prisao ispred splava fino i kulturno dok sam ja cekala drugaricu i razgovarao sa mnom o tome gde su dobre zurke, neko pametan se nasao i slikao. Jako je ruzno da na ovakav nacin zaradjujete pare i sebi pravite uspeh a meni pravite probleme. Od vas ne mogu da zivim i da imam privatnost. Ako je meni zabranjeno da razgovaram sa muskom osobom a da mi to nije decko, ljubavnik itd onda ja ne znam sta radim u ovoj drzavi. Imam decka kog volim i sa kojim sam srecna i ne zanimaju me ni novine, ni lazi, ni ove gluposti koje novinari prave. Vi od ovoga zivite a meni moj zivot unistavate. Sram da vas bude. Demantujem ovu glupost, dosta je bilo vise pljuvanja po meni i mojoj porodici dok druge stitite zato sto se plasite. Ostavite me na miru.

A photo posted by 👑 Luna Djogani 👑 (@lunci_djogani) on Jun 1, 2016 at 12:17pm PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.