Lukas pao sa bine i povredio nogu!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2011, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukas pao sa bine i povredio nogu!

Veliki nastup popularnog folkera Ace Lukasa u jednom poznatom prestoničkom klubu u sredu završen je manjom nezgodom pevača, koji je prilikom silaska sa bine zbog slabe vidljivosti promašio stepenik i pao, pri tom povredivši koleno desne noge u koju je upucan u februaru 2009. godine.

- Tačno je, pao sam kada sam silazio sa bine i povredio sam meniskus. Nije ništa strašno, zaista. Bilo je mračno kada sam silazio sa bine i promašio sam stepenik, pa sam udario kolenom u ivicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Juče su mi u Klinuičkom centru lekari konstatovali povredu kolena i stavili su mi longetu – ispričao je za “Alo!“ Aca Lukas, koji je iz Kliničkog centra otišao na nastup u Doboj, što je list potvrdio i izvor blizak pevaču.

- Jeste Aca povredio nogu, ali ipak nije otkazao nastup u Doboju. On se odlično oseća, povreda nije velika, pa nije želeo da otkazuje nastup. Da je bilo reči o nečemu ozbiljnom svakako da bi nastupi bili otkazani jer ga čeka dosta posla u narednom periodu između ostalog i još jedna najveća žurka na Balkanu u “Areni” za Novu godinu - istakao je dobro obavešteni izvor za "Alo!“.

Aca ranjavan u desnu butinu!

Nezgode sa desnom nogom ljubimca folk publike u Srbiji, Ace Lukasa, počele su u februaru 2009. godine kada je ispred svog stana u Gandijevoj ulici nepoznati napadač iz vatrenog oružja pucao i tom prilikom ranio pevača u nadkolenicu. Na Lukasa je prilikom njegovog ulaska u automobil, dva puta pucao maskirani napadač, a jedan metak pevača je pogodio u butinu. On je potom hitno prebačen u Urgentni centar gde mu je sanirana povreda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rezultat - naprslo koleno: Aca Lukas pao sa bine!

Izvor: Svet, 25.Nov.2011

naslov: . Rezultat - naprslo koleno: Aca Lukas pao sa bine!. . . . excerpt: . Nastup popularnog folkera u jednom poznatom prestoničkom klubu završen je manjom nezgodom, koji je prilikom silaska...

Nastavak na Svet...

Lukas pao sa bine i povredio nogu!

Izvor: Dzungla.org, 25.Nov.2011

Veliki nastup popularnog folkera Ace Lukasa u jednom poznatom prestoniičkom klubu u sredu završen je manjom nezgodom pevača, koji je prilikom silaska sa bine zbog slabe vidljivosti promašio stepenik i pao, pri tom povredivši koleno desne noge u koju je upucan u februaru 2009. godine.. Vuksanoviću...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.