Lukas otvorio dušu i rekao šta mu leži na srcu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2017, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukas otvorio dušu i rekao šta mu leži na srcu

Pevač je na nastupu na jednom splavu emotivno otpevao pesmu "Nisam preživeo neverstvo tvoje" i pred svima je otvorio dušu o tome kako se oseća nakon priča da ga je supruga Sonja prevarila sa proslavljenim košarkašem Markom Jarićem i da se njih dvoje razvode.

- Kako ne volim što su oko mene toliko loši ljudi, ne mogu da budem poput njih. Oni bi voleli da nisam dobro, ali ja sam odlično i biću takav još sto godina. Borim se za sebe iako tamo neki žele da me unište, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neće uspeti to tek tako lako - poručio je Aca Lukas tokom nastupa na splavu "Port", a ova njegova poruka mnoge je raznežila jer su hit i ove reči povezali sa situacijom u kojoj se trenutno nalazi.

Folk pevač Aca Lukas prekjuče se vratio iz Turske gde je, nakon skandala oko navodne prevare njegove supruge Sonje sa Markom Jarićem, otišao da se njih dvoje pomire i da izglade sve nesuglasice u braku.

Lukasu je ovo treći brak, pre Sonje bio je nekoliko godina u braku sa Natašom, sa kojom ima sina, a iz prvog braka sa Svetlanom Vuksanović ima ćerku Miljanu i sina Lazara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.