Lukas otkazao koncert zbog svađe sa Mirkovićem?

Izvor: Vesti-online.com, 19.Okt.2016, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukas otkazao koncert zbog svađe sa Mirkovićem?

Aca Lukas otkazao je tradicionalni beogradski koncert, a iza ove odluke krije se sukob između pevača i organizatora koncerta.

- Otkazujem koncert jer ne mislim da je pravo vreme da se sa publikom sastanem u Areni. Mislim da prvo treba da snimim CD, pa tek onda da se sastanem sa publikom - rekao je on beogradskim tabloidima.

Međutim, kako se saznaje iz izvora bliskim pevaču, Lukas je tradicionalni koncert koji svake godine drži u Kombank areni 3. novembra, na svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rođendan, otkazao zbog nesuglasica sa nekadašnjim menadžerom Sašom Mirkovićem.

Naime, Mirković je organizovao koncert uprkos tome što se Lukas protivio ovoj ideji. Potom je zakazao konferenciju za medije, koja je trebalo da bude održana u sredu, ali je pevač odbio da dođe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.