Luk Peri doživeo moždani udar!

Izvor: Svet plus, 28.Feb.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luk Peri doživeo moždani udar!

Omiljeni lik iz "Beverli Hilsa"  Luk peri doživeo je moždani udar i hitno je prebačen u bolnicu! Dan nakon moždanog udara nije poznato u kakvom stanju se glumac nalazi.

Luk Peri (52) doživeo je moždani udar u sredu, 27. februara, u svom domu u Los Anđelesu!

Omiljeni lik iz "Beverli Hilsa" koga svi znate kao Dilana, hitno je prebačen u bolnicu, oko 9:40 časova prepodne, a dan nakon moždanog udara nije poznato u kakvom stanju se glumac nalazi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Ništa nije ukazivalo na to šta će da se dogodi, a Luk je nedavno u Los Anđelesu snimao novi projekat.

Luk je najzapaženiji ostao po ulozi buntovnog Dilana ali je, ubeđen da je spreman za ozbiljnije uloge, 1995. napustio "Beverli Hils" i okušao se u drugim projektima. Međutim, to nije slavno prošlo, i 1998. se vratio u postavu serije i ostao do kraja njenog emitovanja 2000. godine. Iz braka sa Rejčel Šarp, od koje se razveo 2003. godine, Luk ima dvoje dece.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.