Ludi domorodački antiples Andrije Miloševića (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 10.Jan.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludi domorodački antiples Andrije Miloševića (VIDEO)

Andrijini plesni pokreti oduševili su sve (foto: Screenshot) Andrija Milošević uvek zna kako da nasmeje svoju publiku bilo u sitkomu bilo fotografijama ili video snimcima na društvenim mrežama. Glumac je ledenu zimu u Srbiji zamenio suncem Kolumbije gde uživa sa verenicom Aleksandrom Tomić. Andrija je i za Božić sve pratioce pozdravio porukom sa plaže, a ovog puta je odlučio da pokaže svoje plesno umeće i zabavi sve ‘antiplesom’. A video posted by Andrija Milošević (@andrijamilosevic_official) >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << on Jan 9, 2017 at 10:35am PST “Tradicionalni antiples starih Indiosa”, napisao je zvezda serije Andrija i Anđelka pored smešnog klipa koji je naišao na oduševljenje njegovih prijatelja, ali i ljubomoru, jer Milošević uživa na suncu dok je kod nas ledena zima.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ceca u modricama: Pevačica ima vrlo važnu poruku za sve

Izvor: Tracara.com, 10.Jan.2017

A photo posted by C E C A (@raznatoviceca) on Jan 10, 2017 at 4:21am PST Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović krvava i u modricama. Njene rane na licu zabrinule su mnoge ali je razlog ovog uznemirujućeg izdanju zvezde veoma važan. Ceca se...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.