Ljubomora je čudo: Tanja se posvađala sa mužem?!

Izvor: Scandal.rs, 05.Okt.2014, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubomora je čudo: Tanja se posvađala sa mužem?!

Tanja Savić i njen muž Dušan Jovančević posvađali su se na koncertu Dragane Mirković u Areni.

Kada su došli  bili su raspoloženi i nije se moglo naslutiti da će se desiti nešto ovako.

Dok je pevačica razgovarala sa nepoznatim muškarcem, njen muž Dušan, odmah je počeo da se svađa sa njim, da viče… Sve to primetli su  ljudi koji su se nalazili u neposrednoj blizini,  ali se Dušan nije mnogo obazirao na to. U nastavku večeri moglo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << videti da su bili vidno neraspoloženi.

Iako deluju kao skladan par, mediji su pisali da je Dušan ljubomoran. U više navrata govorilo se o razvodu, ali su oni to demantovali.

Izvor: Alo

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Muž Tanje Savić napravio ljubomornu scenu u javnosti!

Izvor: Tracara.com, 05.Okt.2014

Novi problemi Tanje Savić (foto: Alo) Tanja Savić ne može da izađe na kraj sa ljubomornim mužem! Dušan Jovančević, pevačicin suprug, napravio je pravi skandal tokom koncerta Dragane Mirković, koji su gledali iz jedne lože. Kako Kurir piše, Jovančević je krenuo da viče na Tanju i nepoznatog...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.