Lidija Vukućević priznala platonsku ljubav sa Tomovićem!

Izvor: Svet plus, 18.Feb.2020, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lidija Vukućević priznala platonsku ljubav sa Tomovićem!

Lidija Vukićević (57) već mesecima navodno uživa u ljubavi sa muškarcem koji je 20 godina mlađi od nje, a nedavno je priznala platonsku ljubav sa Vladimirom Tomovićem. Ipak dogovor je da ostanu samo prijatelji.

Lidija i njen izabranik su na romantičnom putovanju, pa su i Dan zaljubljenih proveli zajedno na Zanzibaru, a glumica svog emotivnog partnera ne želi da eksponira u javnosti piše Blic.

Lidija Vukićević je priznala da se između nje i Vladimira >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Tomovića desila platonska ljubav i da su se njih dvoje dogovorili da ostanu prijatelji, te o njihovoj vezi, bar u ovom trenutku, nema govora, jer glumica navodno uživa sa 20 godina mlađim momkom.

- Budući da je poznato da Lidija i te kako veruje u ljubav, a obožava iznenađenja, malo je reći da se oduševila kada ju je partner pitao da otputuju na Zanzibar. Otkako je u avgustu prošle godine bila na ovoj destinaciji, zaljubila se u nju i više puta je isticala da jedva čeka da ode ponovo. Zato je bez razmišljanja prihvatila poziv - rekao je izvor blizak glumici.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.