Lidija Kocić: Razočarana sam!

Izvor: Press, 26.Avg.2010, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lidija Kocić: Razočarana sam!

Lidija Kocić, predstavnica Srbije na Izboru za mis univerzuma, priznaje da je više očekivala od takmičenja u Las Vegasu, na kome je trijumfovala Meksikanka Himena Navarete. - Jako sam razočarana jer je politika opet trijumfovala! Međutim, diplomatija nalaže da se ipak čestita. Dala sam svoj maksimum predstavljajući Srbiju i zato sam spokojna. Veoma lepo sam se provela u gradu najvećih zabava. Prezadovoljna sam devojkama, sve smo postale izuzetne >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << drugarice i već se dogovaramo da idemo u posetu jedna drugoj. To je najveća nagrada jer sam dobrodošla u mnoge zemlje sveta. Ovo je bilo neverovatno iskustvo. Viva Las Vegas! - kaže Lidija, koja je imala izuzetno loš rejting na kladionicama, ali je snimak u kome imitira životinje postao hit na Jutjubu.Vlasnica agencije „Mis Ju" Vesna Jugović kaže da je u Las Vegasu bilo lobiranja.
- Lobiranja je bilo i uvek će ga biti. Nakon što je meksička lepotica ponela titulu najlepše, nacionalna direktorka meksičkog izbora za mis i bivša mis univerzuma Lupita Džons mi je rekla: „Napokon"! Sala je bila puna meksičkih navijačica, a atmosfera kao na utakmici. Naša Lidija Kocić dostojanstveno je predstavljala Srbiju. Nije reč smo o pojavljivanju na finalnoj večeri, već je mesec dana ovaj magistar nauke govorila i postojala u ime Srbije. Navale obožavalaca koji su i posle izbora tražili autograme najbolje govore o Lidijinoj popularnosti - kaže za Press Vesna po povratku iz Las Vegasa.   

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.