Lepi Mića ispričao čime se zaista bavi!

Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepi Mića ispričao čime se zaista bavi!

Lepo vreme na imanju u Lisoviću farmeri su iskoristili kako bi što pre izleteli napolje.

U dvorištu, doduše u hladovini, bili su Lepi Mića, Filip Đukić i Nemanja MCN.

Pričali su o fudbalu i transferima igrača, a najzanimljiviju priču imao je Lepi Mića.

“Ja sam radio te poslove. Odnosno, imao sam njuh za to. Desilo se sasvim slučajno. Ja sam jedan dan sasvim slučajno ispijao kaficu u jednom kafiću , i vidim dvojicu likova nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << mrndžaju na stranom jeziku, a jedan priča srpski. Ja sam onda ušao u spiku sa njim i ispostavi se da su oni fudbalski menadžeri iz Holandije. Malo smo se upoznali i ja dogovorim poslove sa njima i onda im završim sve, naravno za kintu”, rekao je Mića, prenosi portal pink.rs.

Nemanja ga je podržao, iako u početku nije mogao da poveruje u ono što Mića priča, ali se on zakleo.

“I onda mu završim 32 kontakta, direktna kontakta. Zvao sam Terzu, Stojića, sve redom. Za jedno popodne sam mu sve završio. Imao sam kontakte i sve to”, završio je Mića.

Dakle, da nije bio pevač, ili pak, učesnik rijalitija i da se ozbiljnije posvetio radu u ovom sektoru, Mića bi danas verovatno bio poznati sportski menadžer.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.