Lepa Lukić i Nada Obrić ne mogu očima da se gledaju!

Izvor: Svet plus, 21.Mar.2024, 11:15

Lepa Lukić i Nada Obrić ne mogu očima da se gledaju!

Pevačice Lepa Lukić i Nada Obrić imaju neke neraščišćene odnose i zbog toga kruže priče da ne mogu očima da se gledaju i to još od 1998. godine.
Lepa Lukić uprkos godinama i dalje je aktivna na muzičkoj sceni. Prošlog leta izdala je novi album i napravila promociju ali se mnoge kolege kojima se nadala, ipak nisu pojavile.
"Recimo, Nada Obrić mi je poslala poruku. Slavila je svoj rođendan i nije mogla da prisustvuje. Istakla je da je počastvovana i da joj je žao što je sprečena da dođe." - rekla je tim povodom Lepa Lukić.
Ovo je bilo dovoljno da krenu glasine kako pevačice i koleginice, koje se poznaju dugi niz godina, nisu više u prijateljskim odnosima....

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.