Lepa Lukić i Bora Drljača plakali zbog Macinih pohvala!

Izvor: Poznati.info, 28.Apr.2015, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Lukić i Bora Drljača plakali zbog Macinih pohvala!

Maca Diskrecija uspela je da rasplače Lepu Lukić i Boru Drljaču. Dok su je posmatrali iz tajne sobe, ona je pričala o njima i tako uspela da ih oboje natera na suze. Evo i zbog čega.

“Lepa je ovde došla da ispromoviše svoju pesmu, ona je dovoljna ovde da sedi, ne mora žena ništa da radi. Ko kaže da ona treba nešto da radi? Oni su krasili ovaj rijaliti. Mene boli što su Lepa i Bora izašli. Zato sam morala da se isplačem“

“Meni je bila čast da mene >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Lepa Lukić imitira. Ja ne bih mogla da budem dva metra od Lepe da nisam ovde ušla. Meni je čast da budem blizu Bore i Lepe. Meni je uspeh što sam njih upoznala, ostalo mi ne treba. Bora je iskren čovek, nije vulgaran bio“ – rekla je Maca.

Autor: Goran, Foto: Printskrin

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.