Lejdi Gaga sa jezivom maskom kao Hanibal Lektor

Izvor: Poznati.info, 15.Sep.2013, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga sa jezivom maskom kao Hanibal Lektor

Lejdi Gaga se slikala sa maskom preko lica, koja joj otkriva samo oko i nos, te uvelike podseća na čuvenog Hanibala Lektora.

Gaga koja je sliku postavila na Instagram ostavila je i komentar ispod slike: “Mislim da sam se previše poigrala sa mojom maskom. Da li izgleda kao Margiela?”

Pevačica je mislila na modnu kuću Maison Martin, koja koristi jezive maske, kako bi prekrili svojim modelima lice.

Međutim, Gaga je ličila pre na poznatog serijskog ubicu, nego na manekenku.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manekenka da bude: Lejdi Gaga sa maskom kao Hanibal Lektor

Izvor: Scandal.rs, 15.Sep.2013

Lejdi Gaga se slikala sa maskom preko lica, koja joj otkriva samo oko i nos, te uvelike podseća na čuvenog Hanibala Lektora. Gaga koja je sliku postavila na Instagram ostavila je i komentar ispod slike: “Mislim da sam se previše poigrala sa mojom maskom. Da li izgleda kao Margiela?” Pevačica...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.