Lako do ravnog stomaka! Zatezanje posle četrdesete godine!

Izvor: Svet plus, 04.Nov.2020, 11:50

Lako do ravnog stomaka! Zatezanje posle četrdesete godine!

Iako ne postoji čarobni štapić, redovna fizička aktivnost učiniće da budete zdravi i izgledate mlađe. Lako do ravnog stomaka! Zatezanje posle četrdesete godine!

Postoji jedna stvar oko koje se svi možemo lako složiti: zaista je jako teško ostati u dobroj formi sa tako mnogo svakodnevnih obaveza, a čini se da je to svake godine sve teže i teže, posebno kada je reč o predelu struka.

Međutim, uz sasvim malo truda (svega deset minuta dnevno), možete da vidite >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << veoma veliku razliku! Neverovatno je kako će vaše telo brzo reagovati, a ove vežbe možete raditi kod kuće, u udobnosti svog doma.

Da li ćete nakon ovih vežbi imati struk kao što ste imali u dvadesetima? Naravno da nećete i sasvim je apsurdno očekivati tako nešto. Ali, da li ćete bolje izgledati i bolje se osećati? Apsolutno!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.