LUNU NEMA KO DA SAVETUJE: Slobina Rialda oplela po Đoganijevima! Anabelina REAKCIJA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNU NEMA KO DA SAVETUJE: Slobina Rialda oplela po Đoganijevima! Anabelina REAKCIJA...

Sledi li novi lom?

Rialda, pevačica koju mediji već neko vreme dovode u vezu sa Slobodanom Radanovićem, pojavila se sinoć na promociji njegove nove pesme "Kocka", a tom prilikom je ponela škakljiv stajling koji kombinuje prikaz Bogorodice na suknji i obnažene grudi.

GREH LUNE ĐOGANI! Mlada blogerka priznala - Moja porodica... Grize me savest... (VIDEO)

SLOBINA DEVOJKA?! Progovorila Rialda! "Ljubimo se dok..." Oh! Sveže RAZVEDENA! A tek šta kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o KIJI!

Railda je otkrila da je sa Radanovićem isključivo u prijateljskim odnosima, te da imaju mnogo zajedničkih tema s obzirom na to da je i ona bila u braku ali se razvela. Na pitanje koga je podržavala u tom čuvenom ljubavnom trouglu, Kiju ili Lunu, pevačica kaže da je bila na strani supruge, ali da ni Đoganijevu ne osuđuje jer je jako mlada i naivna.

KIJA PRIZNALA ZA SD: Da, bila sam kod Slobe u stanu...DAO MI JE OVO! Šok nakon promocije!

Pogledajte rezultate

Ipak, Rialda je potom prokomentarisala nešto što se Luninim roditeljima sigurno neće dopasti. Bosanska pevačica je istakla kako Lunu nije imao ko da pravilno posavetuje i da bi je ona rado udomila i tako je usmerila na pravi put.

Nakon SLOBINOG ULASKA, njima se niko nije nadao! Večeras ULAZE, a LOM I HAOS su sigurni!

Da li će Anabela odgovoriti na ove prozivke, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.