LUNA ULAZI U ZADRUGU 3: Spremna za NOVU ulogu, GOREĆE sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2019, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA ULAZI U ZADRUGU 3: Spremna za NOVU ulogu, GOREĆE sve!

Ovose moglo očekivati!

Bivši zadrugari Luna Đogani i Savo Perović su ove noći gosti voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Zadruga - narod pita". Oni će komentarisati sve ono što se dogodilo u rijalitiju, ali i odgovarati na pitanja gledalaca.

Luna je rekla kako ne želi da bude deo treće Zadruge kao učesnik, ali da će se rado odazvati pozivu na žurku na luksuznom imanju nadomak Beograda.

- Pripremam vam jedan dobar nastup za Zadrugu 3. Ja ću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovoga puta biti kod kuće kad počne, uživaću i pričaću "Tamo sam nekada i ja bila". Za sada toliko do mene - rekla je Luna.

Pogledajte kako je tekao razgovor.

VRELI PAPARACO: Sanja Marinković se skinula u KUPAĆI i pokazala SAVRŠENO TELO na plaži! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.