LUNA UDARILA MIKSI U GLAVU: Vikala joj Razija za Anabelu! DISKVALIFIKACIJA? Gavrić RAZVALJUJE vrata

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018, 04:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA UDARILA MIKSI U GLAVU: Vikala joj Razija za Anabelu! DISKVALIFIKACIJA? Gavrić RAZVALJUJE vrata

Kao da je kraj "Zadruge"

Haos u rangu najvećih u "Zadruzi". Luna Đogani je posle brojnih verbalnih provokacija nasrnula na Miljanu Kulić i udarila je dva puta u glavu. Apsolutno je poludela nakon što joj je Nišlijka nazvala majku Anabelu Atijas - Razijom.

Miksi je, na svoju proslavu rođendana, prvo zaratila sa Mirkom Gavrićem koji je odmah otišao do kapije da traži da ga puste iz šoua, a potom i sa blogerkom s kojom je sve do sada bila prijateljica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kulićeva se potom pravdala da ju je Mirko nazvao "Luna 2", a da joj je Luna prigovarala kako joj je čak donela i poklon za malog Željka pre "Zadruge 2". Đoganijeva joj je poručila da je okrenula leđa nekom ko joj je bio prijatelj.

Nakon duge svađe ispred vrata šoua u Šimanovcima u kojoj su učestvovali i Marija Kulić, Adam Đogani i Lazar Jeremić, Miljana je Luni za majku rekla da je Razija, a Luna je skočila i udarila je nekoliko puta u glavu.

- Mamu da mi spominješ, pi**a ti materima - govorila je Luna dok su je momci iz obezbeđenja razdvajali od Nišlijke.

Gavrić i Luna su potom dugo ubeđivali produkciju da ih puste napolju, pregovori su bili dugi.

- Šta treba da joj glavu izvrnem kad je vidim? Izbiće još veće sr**e - poručio je Gavrić produkciji preko obezbeđenja i toki-vokija.

- Ja obećavam da ću je svaki put udariti kada mi pomene majku. Svakog ko mi bude spomenuo mamu ću da ga razvalim. Ja se Miljane ne bojim - nadovezala se Luna, koja je na kraju ipak ostala u Beloj kući da čeka dalji rasplet.

Za razliku od Đoganijeve koja se vratila, Gavrić nije odustajao od svojih zahteva. Bio je ispred vrata i gurao ih nogama preteći da će da razvali ualz u rijaliti.

Ovo je samo jedan od fizičkih kontakata večeras. Pored Lune, i Jovica Putniković je dva puta odgurnuo Minu Vrbaški koja ga je odgurnula. A svađa je bilo pregršt. Da li će produkcija reagovati i podeliti diskvalifikacije ostaje nam da vidimo sutra.

U svakom slučaju sve kao da je u jednom momentu stalo i kao da se "Zadruga" završilo. Deluje i pomalo nestvarno da će šou već ostati bez Lune Đogani koji su svi videli u finalu u borbi za krunu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.