LUNA U NERVNOM RASTROJSTVU: Biće DISKVALIFIKOVANA jer je gađala Marijanu FLAŠOM?! Ozbiljna TUŽBA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA U NERVNOM RASTROJSTVU: Biće DISKVALIFIKOVANA jer je gađala Marijanu FLAŠOM?! Ozbiljna TUŽBA!

- Mama! Tata! - urlala je Luna.

Nakon što su Adam Đogani i Marijana Zonjić raskinuli, njegova sestra Luna danas se na sastanku žestoko posvađala sa pevačicom, a čak je i fizički nasrnula na nju i gađala je flašom.

RASKOL U PORODICI ĐOGANI Ona je ZLA! Luna otkrila VELIKU TAJNU: Moja majka je...

ANABELA SUROVO OPLELA PO SLOBI! Karijera? Upozorila ga, OŠTRO! Ovo mu se neće svideti! (VIDEO)

LUNA BI POLUDELA od sreće! Evo kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anabela Atijas UKRASILA PORODIČNI DOM za predstojeće praznike

Luna i Marijana su jedna drugoj izgovorile stravične uvrede, a kada joj je plavokosa pevačica poručila da je "ku*va volonterka koja se j*be za pare" Đoganijeva je poludela, ustala i poručila svojim roditeljima da odmah podnesu tužbu protiv Zonjićeve.

Marijana je i pored toga nastavila, a onda je počela da vređa Luninog oca Gagija Đoganija, što je blogerku posebno razbesnelo.

PRESUDNI POLJUBAC: Gastoz otkrio NAJVEĆU TAJNU o odnosu sa Kijom: "Luna mi je prijatelj, ali..." Kockareva NAJBOLJA

- Nisi svesna sa kim se kačiš! Mama! Tata! Čuvajte ovaj snimak, odmah tužbu da podnesete. Ti si devojko opterećena sa mnom. Ja sam dobila informacije da si ku*vetina napolju. Ja ostajem pri tom mišljenju. Tužićemo se. Videćeš ti kako će da te rastežu napolju, platićeš za sve reči koje si rekla za njega da je narkoman. Ti si hejter koji zna sve o meni. J*baću ti mater, nisi ni svesna. Da nisi ti poslala onog lika da mi pravi scene u butiku?! - urlala je Luna, a onda bacila flašu.

VI STE RIJALITI KRET*NI! Subotićka odlepila, pa UDARILA NA NJU!

S obzirom na to da je u pitanju bio fizički nasrtaj, ali ne i nedozvoljeni kontakt ostaje da saznamo da li će i na koji način Luna biti kažnjena, ali za sada je internet preplavljen komentarima da bi je trebalo diskvalifikovati jer joj nije prvi put da fizički nasrće na ostale ukućane. Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.