LUNA I MARKO STIGLI U RESTORAN: Sloba se danas OŽENIO, oni nazdravljaju RAKIJOM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 18:07

LUNA I MARKO STIGLI U RESTORAN: Sloba se danas OŽENIO, oni nazdravljaju RAKIJOM! (FOTO)

Ne skidaju osmeh s lica!

Sloba Radanović danas je oženio svoju devojku Jelenu Đuričanin. Pevač se po drugi put zakleo na večnu ljubav pred Bogom.

Njih dvoje su sudbonosno "da" izgovorili pred najužim članovima porodice i prijateljima, a nakon ceremonije održane u manastiru Dubnica, u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici, uputili su se u obližnje etno selo kako bi proslavili ulazak u brak.

 Podsećamo, Slobi je ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugi brak. On se razveo od Kristine Kije Kockar jer ju je u "Zadruzi" prevario sa Lunom Đogani. Kija se danas nije oglašavala na društvenim mrežama, te su se svi zapitali gde je nestala na dan Slobinog venčanja.

Za razliku od Kije, Luna je danas bila veoma aktivna na Instagramu. Podelila je sa svojim pratiocima kako slavi Dan zaljubljenih u jednom restoranu zajedno sa svojim suprugom Markom Miljkovićem.

Na stolu je moglo da se primeti obilje hrane, ali i po koja čašica rakije.

Ostaje nam da vidimo da li će Luna javno čestitati bivšem ljubavniku i poželeti mu sreću u braku ili neće komentarisati ovu situaciju.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.