LUNA DRHTAVIM GLASOM SVE PRIZNALA: Sebe ne doživljavam kao PEVAČICU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA DRHTAVIM GLASOM SVE PRIZNALA: Sebe ne doživljavam kao PEVAČICU!

Suza krenula?

Luna Đogani ima uspešnu karijeru posle "Zadruge 2" gde je odnela pobedu i izašla jača nego posle prve sezone. Želja joj je bila da krene maminim i tatinim stopama, da pevač kao Anabela Atijas, i igra kao Gagi Đogani.

Ipak, u emisiji "Maksimalno opušteno" na pitanje voditelja da li sebe doživljava kao pevačicu, Luna je imala negativan, takođe i šokantan odgovor.

- Ne, iskreno. Ne doživljam sebe kao pevačicu još, ne skroz. Ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kažem za sebe da sam ostvarena kao pevačica - počela je Luna sa knedlom u grlu.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Nov 5, 2019 at 3:04am PST

Ubrzo je dodala da je još na početku, i da uživa u nastupima i ulozi pevačice, da se pronašla sto posto, i da ima u planu da postane.

- Mogu slobodna da kažem da ću biti - završila je Luna Đogani ovu temu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.