Izvor: Scandal.rs, 04.Dec.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA LUKIĆ KONAČNO OTKRILA: Evo zašto NE PEVAM CECINE PESME!

Kraljica naše narodne muzike Lepa Lukić (78) kaže da za nju Nova godina ne predstavlja ništa drugo osim noći u kojoj će zaraditi malo više novca nego inače, ali i pevati onima koji vole njene pesme – Nemam ja 10 godina, pa da se radujem Novoj godini i dočeku. Svake godine pevam, pa se jedino The post LEPA LUKIĆ KONAČNO OTKRILA: Evo zašto NE PEVAM CECINE PESME! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Neda Ukraden: Pričali su da sam Titova ljubavnica, otac mi je zbog priče da sam pevala ustaške pesme doživeo infarkt

Izvor: Scandal.rs, 05.Dec.2018, 20:50

Neda Ukraden jedna je od najpoznatijih umetnica bivše Jugoslavije, na osnovu čijeg života bi mogao da se snimi barem jedan film. Pevačica je često pričala o detaljma iz svog života koji su ostavili neizbrisiv trag na nju, a jedan od najtežih perioda bile su devedesete godine prošlog veka. U...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.