LEKA S MARIJOM UŽIVAO U OSLU: Podgrejao priče da se razvodi!

Izvor: Kurir, 01.Mar.2016, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEKA S MARIJOM UŽIVAO U OSLU: Podgrejao priče da se razvodi!

Lečić boravio u prestonici Norveške s Vickovićevom, dok je njegova supruga Nina bila u Beogradu.

Sve češće spekulacije da se Branislav Lečić (60) razvodi od voditeljke Nine Lečić (29), s kojom ima sina Lava, podgrejao je glumac objavivši fotografiju s koleginicom Marijom Vicković.

Leka i Marija su uživali u glavnom gradu Norveške, Oslu. Bivši ministar kulture potrudio se da snimi selfi s čuvenom Margaritom Gotje iz predstave „Dama s kamelijama“. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

- Oslo i dan treći. Leka i drugar - napisala je glumica pored slike.

Tim povodom pozvali smo Branislava, ali on nije odgovarao na naše pozive, dok je njegova supruga Nina iz Beograda rekla da ne želi da govori o tome. Lečić je u jednoj emisiji govorio da bi brakovi trebalo da se završavaju srećnim razvodom i da je najvažnije da deca ne pate.

- Neophodno je da brak i veza budu na drugi način tretirani. Moj recept za to je da ništa ne očekujem. Zavidim staroj formi braka i ljudima koji su opstali jer su saznali magijsku formulu. Moderan brak je prepun izazova. Nemam nikakav strah od prekidanja braka zato što smatram da smo ostvarili ljudski deo dimenzije, a to je da ćemo se uvek brinuti o detetu - rekao je Leka.

(LJ. S.)

Autor: Foto: Printscreen Instagram

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

LEKA S MARIJOM UZIVAO U OSLU Podgrejao price da se razvodi

Izvor: medio.rs, 01.Mar.2016

Lečić boravio u prestonici Norveške s Vickovićevom, dok je njegova supruga Nina bila u Beogradu..Sve češće spekulacije da se Branislav Lečić (60) razvodi od voditeljke Nine Lečić (29), s kojom ima sina Lava, podgrejao je glumac objavivši fotografiju s koleginicom Marijom Vicković...Leka...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.