Kylie Jenner umorna slave: Želim da pobegnem

Izvor: Tracara.com, 07.Avg.2017, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kylie Jenner umorna slave: Želim da pobegnem

Želi da je javnost upozna u drugom svetlu (foto: promo) Prva epizoda reality emisije Kylie Jenner, Life of Kylie, svoju premijeru imala je u kasnim večernjim satima u Sjedinjenim Američkim država. Reality zvezda i članica Kardashian-Jenner klana pozvala je milionski auditorijum u svoj život (još jednom), no ovo je prvi put da vidimo njenu osećajnu stranu pred kamerama. Jennerov je progovorila o torturi koju trpi od malih nogu. Najboljoj prijateljici Jordyn Woods je priznala kako je frustrirana >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << slavom i da želi da pobegne od svega. Nakon početka snimanja serije, devetnaestogodišnja devojka je odlučila da je vreme da ode na terapiju jer je breme slave koju nosi preteško. “Kad odrasteš ispred kamere ljudi misli da te poznaju. Ja nisam birala ovaj život, ali ne želim da kažem da se ne mogu nositi s njim,” otkrila je ona nedavno. U prvoj epizodi otkrila je i da želi da se posveti psihoterapiji, ne bi li shvatila šta želi od života.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Već u prvoj epizodi rijaliti emisije o svom životu Kajli Džener priznala: Umorna sam od slave

Izvor: Story, 08.Avg.2017, 16:31

Prva epizoda rijaliti emisije Kajli Džener (19), Life of Kylie, svoju premijeru imala je u kasnim večernjim satima u Sjedinjenim Američkim država. Rijaliti zvezda i članica Kardašojan – Džener klana pozvala je milionski auditorijum u svoj život (još jednom), ali ovo je prvi put da vidimo njenu...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.