Kylie Jenner pokazala struk: savršen ili premršav?

Izvor: Tracara.com, 22.Mar.2015, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kylie Jenner pokazala struk: savršen ili premršav?

Premršava? (foto: instagram)kajli dć Najmlađi član Kardashian porodice, Kylie Jenner, pohvalila se svojom savršenom figurom na svom Instagram profilu i odmah izazvala kontroverzu. Kylie je napravila selfie u ogledalu pre nego što se zaputila na snimanje. Nosila je helanke i crop-top majicu koja je u prvi plan stavljala njen struk! Ako vam pozadina ove fotografija izgleda poznato, to je zato što se njena starija sestra Kim ranije već fotkala na sličan način ispred istog ogledala! Inače, fotografija je pokrenula lavinu komentara, a mnogi od komentatora izrazili su zabrinutost zbog njenog tanušnog struka. Mislite li da je ona premršava?

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako pevačica izgleda pet meseci nakon porođaja

Izvor: Tracara.com, 22.Mar.2015

Izgleda odlično (foto: hawtcelebs) Nekadašnja pevačica grupe Destiny’s child Kelly Rowland izgleda očaravajuće pet meseci nakon porođaja. Višak kilograma skinula je ekstremnim vežbanjem, a već sada je obukla tesne, visoke, kožne čizme, koje oslikavaju stil Kim Kardshian. Na fotografijama...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.