Kulićke pravile haos! Čupale se, vukle! ŠTA ĆEMO JOŠ VIDETI…

Izvor: Svet, 20.Sep.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kulićke pravile haos! Čupale se, vukle! ŠTA ĆEMO JOŠ VIDETI…

 

Miljana Kulić je za žurku povodom 25. rođendana televizije Pink obukla veoma izazovnu odevnu kombinaciju, zbog čega je njena majka Marija poludela. Naime, Marija je sve vreme išla za Miljanom i govorila joj da pokrije dekolte ili da se presvuče, a ona nije želela za to ni da čuje.
– Sramota me je da ideš tako. Zar te nije sramota?! Idi pogledaj na šta ličiš! Ugojila si se, sve ti s*se ispale – pričala je Marija Miljani.
– Veži >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mi pozadi. Ti možeš mantiju da obučeš, mene baš briga – odbrusila joj je Miljana.
Saška Karan je sve vreme bila na vratima Bele kuće i posmatrala njihovu raspravu, a Miljana je bila raspložena za svađu, te je uputila nekoliko opaski pevačici, ali se njihova rasprava nije nastavila.
– Gospođo “Karana”, treba tebi tri k*rca. Onaj kući ti je debeo – provocirala je Miljana.
– Ne diraj mi porodicu, ja tvoju ne diram – odbrusila joj je Saška.
Ovu situaciju pogledajte u video-prilogu:
 

svetRajko Ristić/Svet
The post Kulićke pravile haos! Čupale se, vukle! ŠTA ĆEMO JOŠ VIDETI… appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.