Kristina i Dušica zaratile zbog Filipa!

Izvor: Scandal.rs, 03.Mar.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina i Dušica zaratile zbog Filipa!

Večeras se na imanju u Lisoviću priprema žurka, a pre toga frameri se zabavljaju “Igrrom istine” u toku koje su se posvađale pevačica Dušica Grabović i balerina Kristina Čanković.

Kristina je zahtevala da joj Dušica kaže šta je o njoj pričala iza leđa.

Pričala sam da sam se jako razočarala u tebe. Mislila sam da si mi drugarica, a ti si se od mene udaljila od kada si se zbližila sa Filipom. Da li je to taj muškarac sa kojim razmenjuješ >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << poglede“, pitala je Dušica Kristinu, a ona je kazala:

“Ne sviđa mi se Filip, ali mi prija njegovo društvo i srećna sam što je on na “Farmi”, rekla je balerina i dodala da je Dušica ljubomorna na nju i da su se zbog toga udaljile, prenosi alo.rs.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Farma 7: Kristina i Dušica se žestoko posvađale! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Mar.2016, 00:34

Kristina Čanković i Dušica Grabović večeras u rijalitiju Farma 7 posvađale su se zbog Filipa Đukiće...Poznato je da je Filip veliki zavodnik na Farmi, a zbog njega se već po ko zna koji put vode svađe među učesnicama. Ovoga puta, Dušica je zamerila Kristini kako je prestala da se druži...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.