Kristina Kovač izdaje roman uz koji će te plakati!

Izvor: Poznati.info, 15.Feb.2015, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina Kovač izdaje roman uz koji će te plakati!

Kristina Kovač polako ali sigurno privodi kraju pisanje svog romana “Pod učtivom lipo“. Pevačica se rasplakala pišući epilog knjige, a da li će uspeti da rasplače i vas?

“Drage žene, devojke i verovatno retki muškarci koji se radujete mojoj knjizi – ne mogu da sakrijem uzbuđenje što ću imati čast da pročitate moju priču o ljubavi “Pod učtivom lipom“ .Ostalo mi je samo još par stranica do kraja romana, i iskreno, toliko sam zadovoljna samom završnicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da ne mogu da vam opišem“

“Plakala sam kao kiša pišući epilog juče, a bogami, i jedino muško u kući imalo je knedlu u grlu kada sam mu pročitala, a nije lak na knedlama (ni tim u grlu, a ni onim za jelo) tako da…Mislim da vam ronzanje ne gine. A šta je život bez zdravog plakanja? Ko će da se strpi kad roman zgrabe urednici, lektori, dizajneri?

Ima da izgrizem sve nokte dok ne bude spreman da izađe. Baš se radujem“ – napisala je Kristina.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.