Kristina Kockar potresno o svojoj majci i operaciji!

Izvor: Svet plus, 08.Nov.2018, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina Kockar potresno o svojoj majci i operaciji!

Nakon uspešne operacije tumora na dojci, Kristina Kockar punom parom nastavlja da radi i već je na snimanju nove emisije "Pinkovih zvezdica". Kija je ovim potezom iznenadila mnoge, jer je skratila period oporavka od zahvata.

Niko nije očekivao da će Kristina samo nekoliko dana nakon operacije sedeti nasmejana u crvenoj stolici.

- Da je moja majka ležala u krevetu svaki put kada se osećala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << umorno, loše ili iscrpljeno, ja ne bih imala ni za užinu - rekla je Kristina.

Kockareva svaku priliku koristi kako bi se zahvalila svojoj majci na svemu što je uradila za nju. Jednom prilikom je izjavila kako će sve što u budućnosti bude postigla biti posvećeno ženi koja ju je rodila.

- Ona je moj primer u životu. Ja sad ne moram da radim, ali to mi je u krvi. To mi je u vaspitanju - dodala je i naglasila da je pojavljivanje u emisiji isključivo njena odluka.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KIJA KOCKAR PRIČALA O MAJCI, PA POPILA ĆUŠKU: Da je tvoja MAMA ležala u svom, a ne u TUĐEM krevetu, tebe ne bi bilo

Izvor: Press, 08.Nov.2018

Iako ima dosta fanova, Kija čini se ima i isto toliko onih koji očima ne mogu da je vide . Kristina Kija Kockar vratila se kući u utorak popodne iz Instituta za onkologiju i radilogiju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.