Kristina Agilera “kipela” iz kostima na dodeli AMA nagrada

Izvor: Poznati.info, 19.Nov.2012, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina Agilera “kipela” iz kostima na dodeli AMA nagrada

Kristina Agilera već neko vreme ima problema sa viškom kilograma, ali to joj ni ovoga puta nije zasmetalo da se na sinoćnjoj dodeli Američkih muzičkih nagrada na sceni pojavi u tesnom korsetu i šorciću

Pevačica se na sceni pojavila u čizmama iznad kolena, mrežastim čarapama, šorcu i izazovnom korsetu, a i koreografija koja je pratila njen nastup je bila podjednako izazovna.

Ona je nedavno izjavila da joj višak kilograma ne smeta, kao i da je srećna >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << jer je njen dečko voli baš takvu kakav jeste.

Agilera je i na crvenni tepih pred samu dodelu došla u haljii koja je naglašavala njene obline, naročito grudi, a modni kritičari su zaključili da je bila među najlošije odevenim poznatim ličnostima te večeri.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.