Kristijanu Goluboviću pozlilo u bolnici!

Izvor: Svet plus, 10.Jan.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijanu Goluboviću pozlilo u bolnici!

Kristijan Golubović nalazi se u bolnici gde se oporavlja nakon intervencije, a spekuliše se da mu je danas pozlilo i da se ne oseća dobro!

Kako izvor Pink.rs javlja oko 15h, nakon što je ručao u bolnici u kojoj je smešten već neko vreme, naglo je pozlilo Kristijanu Goluboviću. Naime, kako naš izvor javlja, usled visokog pritiska Kristijan se ne oseća dobro, javlili su se problemi sa centrom za ravnotežu i vitalnim centrima, te Golubović nije u stanju da govori. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Kako izvor dodaje, nije želeo da otkrije da li mu je rađena ponovo intervencija na glavi, ali je dodao da je osoblje bolnice u kojoj je smešten brzo reagovalo.

Podsećanja radi, Kristijan je u bolnici kako je za naš portal izjavio zbog upale išijadikusa, loše krvne slike i komplikacija nastalih usled medicinskih intervencija, a postavlja se pitanje kakvo je zapravo stanje “žestokog” momka, uzme li se u obzir da mu je pozlilo posle više od sedam dana terapije.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.