Kradljivica progutala dijamant vredan 250.000 evra

Izvor: Svet, 15.Sep.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kradljivica progutala dijamant vredan 250.000 evra

Kineskinja Žang Žulijan (39) priznala je da je ukrala dijamant u vrednosti od 250.000 evra, nakon što je rendgenski snimak pokazao da se nalazi u njenom organizmu, saopštila je policija, a javlja Si-En-En.
Žang i njen partner u zločinu pritvoreni su u četvrtak na aerodromu u Bankoku dok su pokušavali da napuste Tajland, rekao je policijski službenik Sanit Mahathavorn, koji nadzire istragu.
Vredan kamen su ukrali sa 56. izložbe dragog kamenja u Bankoku, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prijavio nestanak dijamanta. Veruje se da su zamenili dijamant s lažnim kamenom pošto što su tražili da ga pogledaju izbiliza.
Nakon što je privedena, Žang je odbila da jede i samo je pila vodu. Dali su joj laksative, ali ni tri dana posle dijamant nije izlazio. Zbog toga su bili prinuđeni da ga iz debelog creva odstrane hirurškim postupkom. Kradljivica se sada nalazi u pritvoru i preti joj zatvorska kazna od tri godine.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.