Konačno žena: Brus Džener ugradio silikone?

Izvor: Scandal.rs, 01.Apr.2015, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno žena: Brus Džener ugradio silikone?

Brus Džener je stavio veštačke grudi, ako je verovati portalu RadarOnline.com koji tvrdi da je rijaliti zvezda ugradila implantate još pre dve nedelje.

“Odlučio se za manji broj jer nije hteo da izgleda smešno“, rekao je izvor za Radar.

Džener (65) još nije potvrdio da je ugradio veštačke grudi, ali proteklih meseci se postepeno transformisao u ženu. Osim što pušta kosu i lakira nokte, sredio je i Adamovu jabučicu i navodno  >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << obavio rekonstrukciju nosa.

Oporavak nije bio tako strašan, ali Brus je morao da spava kako bi se što pre oporavio. Ne sme ništa teško da podiže i mora da nosi brushalter 24 sata denvno, ali u narednih šest nedelja vratiće se svakodnevnim aktivnostima“, otkrio je izvor.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.