Konačno uštekao: Zmaj imao seks sa Danijelom!

Izvor: Svet, 28.Feb.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno uštekao: Zmaj imao seks sa Danijelom!

Taman kad su svi pomislili da nema ništa od seksa između Danijele i Zmaja, to se ipak desilo. Naime, Zmaj se u “Jutarnjoj kafici” sa majstor Kurblom pohvalio!
“Overio sam onu malu! Bilo je seksualne konotacije, skinula mi je mrak posle duže vremena! Ja sam se malo okupao, a onda smo zalegli. Bilo joj je ugodno. Želeo sam da bude srećna i zadovoljna. Videćemo možda i večeras ponovimo”, rekao je Zmaj, a onda se pridružila i Danijela za stolom.
Zmaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ju je pitao:
“Jesi li ti Zmajica?”
“Zmajica nego kako! Bilo je seksa sinoć. Zmaj ume da bude jako nežan i pažljiv. Beš me je iznenadio. Samo sam čekala pravi trenutak za seks i on se desio! Ja sam svoje obećanje ispunila”, rekla je klaberka.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konačno uštekao: Zmaj imao seks sa Danijelom!

Izvor: Scandal.rs, 28.Feb.2016

Taman kad su svi pomislili da nema ništa od seksa između Danijele i Zmaja, to se ipak desilo. Naime, Zmaj se u “Jutarnjoj kafici” sa majstor Kurblom pohvalio!..“Overio sam onu malu! Bilo je seksualne konotacije, skinula mi je mrak posle duže vremena! Ja sam se malo okupao, a onda smo zalegli....

Nastavak na Scandal.rs...

PAO SEKS Zmaj priveo Danijelu

Izvor: Blic, 28.Feb.2016

Kako je Zmaj danima obletao oko Danijele želeći da je odvede u krevet, seks je napokon pao. Zmaj se na jutarnjoj kafi pohvalio veštinama...“Overio sam onu malu! Bilo je seksualne konotacije, skinula mi je mrak posle duže vremena! Ja sam se malo okupao a onda smo zalegli. Bilo joj je ugodno. Želeo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.