Izvor: Tracara.com, 07.Dec.2015, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno otkriveno ime sina Kim Kardashian!

Kim i Kanye odabrali ime za sina (Foto: WENN) Kim Kardashian i Kanye West postali su roditelji dečaka, a glavna tema nakon starletinog porođaja bila je kako će se dete zvati.Sada je konačno otkriveno da se sin rijaliti zvezde i repera zove Saint West. Par je i ovog puta sve šokirao, s obzirom na to ime njihovog sina u prevodu znači svetac. Pretpostavljamo da je ovo bila Kanyeva ideja, s obzirom na to da reper neretko sebe naziva Isusom. Poznati par ima stariju ćerkicu koja se zove North (Sever). Kako vam se dopada ovo ime?  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Kim Kardašijan i Kanje Vest otkrili ime sina!

Izvor: Svet plus, 07.Dec.2015

Kim Kardašijan porodila se pre tri dana i na svet donela zdravog dečaka, kome su danas ponosni roditelji i otkrili ime...Najpoznatija svetska starleta porodila se u subotu, tri nedelje pre termina, a u zvaničnom saopštenju porodice Kardašijan-Vest saopšteno je da se mama i beba osećaju odlično,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.