Kolekcija od čak 2.500 pari patika! (Video)

Izvor: Svet plus, 20.Sep.2013, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolekcija od čak 2.500 pari patika! (Video)

Džordi Geler poseduje neverovatan broj patika i nalazi se u Ginisovoj knjizi rekorda kao najveći kolekcionar ove vrste obuće na svetu. Broj patika koje Džordi poseduje je 2.500 pari. Ali izgleda da opsesija za patike polako bledi tako da je Džordi posle 14 godina nagomilavanja markiranih patika odlučio skoro sve da ih proda.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

REKORDER: Kolekcija od čak 2.500 pari patika!

Izvor: Kurir, 20.Sep.2013

Broj patika koje Džordi poseduje je 2.500 pari. Ali izgleda da opsesija za patike polako bledi tako da je Džordi posle 14 godina nagomilavanja markiranih patika odlučio skoro sve da ih proda..Džordi Geler poseduje neverovatan broj patika i nalazi se u Ginisovoj knjizi rekorda kao najveći kolekcionar...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.