Kolarov zakupio ložu za Draganin koncert

Izvor: Kurir, 06.Jun.2014, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov zakupio ložu za Draganin koncert

Aleksandar zamolio Ognjena Amidžića da mu nabavi karte za Mirkovićkin spektakl, on to ne može jer je s timom u Brazilu

Zbog Dragane će 3. oktobra biti u Beogradu.

Aleksandar Kolarov, pet meseci pre nego što će Dragana Mirković zapevati u Kombank areni, obezbedio je karte za koncert na kojem će pevačica proslaviti 30 godina uspešne karijere. Fudbaler Mančester sitija zakupio je celu ložu i odatle će s prijateljima pratiti spektakl. On je Mirkovićkin >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << veliki fan i njen koncert ne želi da propusti, pa se osigurao na vreme. Kolarov je zamolio Ognjena Amidžića da mu nabavi ulaznice za ložu jer on to trenutno nije u mogućnosti budući da je s reprezentacijom u Brazilu.

Ognjen Amidžić je rado prihvatio da pomogne Kolarovu, koji je u emisiji „Ami Dži šou“ priznao da je odrastao na Draganinoj muzici i da je njen veliki fan.

- Kolarov je gostovao u mojoj emisiji i, kad je čuo da mi nedelju dana posle njega dolazi Dragana Mirković, rekao je: „Vidi, ja je mnogo volim i moraš da mi središ ložu za njen koncert da se zabavljamo.“ Karte ga čekaju kad se vrati iz Brazila - kaže Amidžić.

Ognjen nije siguran da li će mu praviti društvo u Areni, a moguće je da će doći saigrači našeg fudbalera Edin Džeko, Stevan Jovetić i Matija Nastasić, s kojima pobede slavi uz naše narodnjake.

- Daleko je oktobar i još nisam siguran hoću li moći da dođem na koncert. Teško mi je da izdvojim koja mi je Draganina omiljena pesma. Volim duet „Život moj“, koji smo zajedno pevali u mom šouu - kaže voditelj Pinka.

Pozvali smo Draganu, koja se posle kratkog boravka u Beogradu vratila u Beč, ali nije se javljala na telefon.

(Lj. R.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mnogo je voli: Aleksandar Kolarov zakupio ložu za Draganin koncert

Izvor: Scandal.rs, 06.Jun.2014

Aleksandar Kolarov, pet meseci pre nego što će Dragana Mirković zapevati u Kombank areni, obezbedio je karte za koncert na kojem će pevačica proslaviti 30 godina uspešne karijere. Fudbaler Mančester sitija zakupio je celu ložu i odatle će s prijateljima pratiti spektakl. On je Mirkovićkin veliki...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.