Koji kilogram više bi im dobro došao

Izvor: Svet, 30.Maj.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koji kilogram više bi im dobro došao

Retko kad su pripadnice lepšeg pola u potpunosti zadovoljne sobom, čak i kada su svesne činjenice da su prelepe i da svi pred njima padaju na kolena. A trend mršavosti jedan je od začaranih krugova u koji bez razmišljanja upadaju žene 21. veka, bilo da su filmske zvezde, poslovne žene, profesorke ili domaćice. Mi ćemo se pozabaviti onim prvim.
Upoznali smo ih kao zdrave osobe sa raskošnim oblinama, ali, kada je sve to što im je davalo draž počelo da se topi, propisno smo se zabrinuli za njihovo zdravlje. Pored toga, s kilogramima se istopio i ideal lepote.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Koji kilogram više bi im dobro došao

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2016

Retko kad su pripadnice lepšeg pola u potpunosti zadovoljne sobom, čak i kada su svesne činjenice da su prelepe i da svi pred njima padaju na kolena. A trend mršavosti jedan je od začaranih krugova u koji bez razmišljanja upadaju žene 21. veka, bilo da su filmske zvezde, poslovne žene, profesorke...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.