Kobna sudbina srpskih misica!

Izvor: Svet, 01.Avg.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobna sudbina srpskih misica!

Rijaliti programi, veze sa sumnjivim likovima i na kraju kobna smrt!
Najlepše žene naše zemlje odavno su pale u zaborav! Pojedine lepotice su imale mnogo uspeha širom sveta na kontu svoje lepote. Neke od misica su danas uspešne i ostvarene žene, dok su pojedine otišle u sasvim drugu krajnost.
 







View this post on Instagram












>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<

 
Just 20 years ago 😊 @amatoofficial fashion show or @michael5inco …..not sure 🤔
A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Jun 11, 2019 at 12:12pm PDT


Jelena Jakovljević
Tačno pre dve decenije važila je za jednu od najlepših. Proglašena za Mis fotogeničnosti i Mis interneta. A danas je udata za bogatog naslednika u Dubaiu. Nosi prezime Bin Drai. Prihvatila je arapske običaje i već je 12 godina u braku, ima troje dece.
Jelena Marković
Jelena Marković odnela je titulu Mis Srbije 2009. godine svojom neposrednošću i energijom. Živi u Italiji, gde i ujedno i radi. Dosta je uložila u karijeru nakon što je ponela titulu najlepše devojke Srbije, te je nedavno potpisala ugovor sa prestižnom modnom agencijom. Bila je verena za Marka Nikolića, brata pop pevačice Ane Nikolić.








View this post on Instagram















Some places were waiting for you from beginning of time🌏
A post shared by Jelena Markovic (@jelenamarkovic_cmm) on Apr 4, 2019 at 9:21am PDT


Milica Jelić
Milica Jelić je bila Mis Srbije za 2010. godinu. Od anonimne devojke za kratko vreme postala je lepotica koja se našla u centru medijske pažnje, a istom brzinom su je i zaboravili, iako se povremeno nađe u medijima, kako kaže, ne svojom voljom. Bavi se i dalje manekenstvom, ali ističe da to nije njen primarni cilj u životu. Relativno skoro je završila fakultet i planira da se povuče iz modelinga i počne ozbiljniju karijeru u bankarstvu. Udata je za košarkaša Ivana Paunića, sa kojim ima sina.








View this post on Instagram















👧🏽 It’s all about your energy
A post shared by Milica Jelic Paunic (@milicajelic) on Jul 15, 2019 at 3:19am PDT


Aleksandra Doknić
Odnela je titulu Mis Srbije 2013. godine i tada je svojom atraktivnošću privukla veliko interesovanje javnosti. Bivša misica poreklom je iz Požarevca, a za titulu Mis sveta borila se 2013. na Baliju. Manekenstvo je vodilo na različite strane sveta, a trenutno radi kao model u Istanbulu u Turskoj.
 







View this post on Instagram














 
🍏
A post shared by Tijana Stajsic (@tijanastajsic) on Jul 19, 2019 at 5:07am PDT


Tijana Stajšić proglašena je za Mis Jugoslavije 2002. godine i te iste godine osvojila 6. mesto na izboru za Mis sveta, a njena lepota ne bledi. Bila je jedna od naših najuspešnijih misica, ali Tijana se ubrzo nakon izbora povukla sa javne scene, osim izuzetka kada je učestvovala rijalitiju “Veliki brat VIP – All Stars”, gde je zavela glumca Dragana Marinkovića Macu. Tijana danas ima 35 godina, ali i dalje može da stane na crtu mnogo mlađim devojkama koje se bore za krunu. Bila je u burnoj vezi sa poznatim biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom.
 
svetinstagram
The post Kobna sudbina srpskih misica! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.