Ko je ovde mama: Ris Viterspun i njena ćerka kao bliznakinje

Izvor: Svet, 28.Jun.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je ovde mama: Ris Viterspun i njena ćerka kao bliznakinje

Glumica Ris Viterspun i njena 15-godišnja ćerka Ava Filipi, koju je dobila u braku s glumcem Rajanom Filipijem, izgledaju poput bliznakinja, a lepa mama i njena devojčica paze i da usklade modu kad izađu u grad.
Slavna 39-godišnjakinja provela je jučerašnji dan u društvu Ave i 12-godišnjeg sina Dikona, a sa sadašnjim suprugom Džimom Totom ima i dvogodišnjeg sina Tenesija.
Želim da ćerka Ava izraste u snažnu ženu. Odrastala sam diveći >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se sjajnim i hrabrim glumicama poput Holi Hanter, Debre Vinger i Sigurni Viver. Želim da i ona u njihovim primerima vidi najlepšu stranu mog posla”, objašnjava Ris Viterspun kako vaspitava ćerku.

 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ko je ovde mama: Ris Viterspun i njena ćerka kao bliznakinje

Izvor: Scandal.rs, 28.Jun.2015

Slavna 39-godišnjakinja provela je jučerašnji dan u društvu Ave i 12-godišnjeg sina Dikona, a sa sadašnjim suprugom Džimom Totom ima i dvogodišnjeg sina Tenesija...“Želim da ćerka Ava izraste u snažnu ženu. Odrastala sam diveći se sjajnim i hrabrim glumicama poput Holi Hanter, Debre Vinger...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.