Izvor: Tracara.com, 06.Mar.2022, 00:25

Ko je Konstrakta, devojka koja je zapalila srpski trending

Pesma o zdravlju i nastup na kom pevačica Ana Đurić Konstrakta pere ruke izazvao je ogromnu pažnju javnosti. Konstrakta je samo nekoliko sati pre finala “Pesme za Evroviziju ’22” dospela na prvo mesto u trendingu na Jutjubu. Konstrakta sve do pre nekoliko dana nije bila toliko popularna, a nakon nastupa u prvoj polufinalnoj večeri „Pesme za Evroviziju ’22“ privukla je ogromnu pažnju javnosti, a mišljenja o njenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << pesmi su oprečna. Sada je stigla do prvog mesta u trendingu na Jutjubu, a i na kladionicama se plasirala među favorite sa predstavnika Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji koja će se održati u Torinu. “Umtnica mora biti zdrava” su stihovi Konstraktine pesme, koje poslednjih dana svi pevuše. Dok je neki smatraju idealnom predstavnicom, drugi se šale na njen račun. Činjenica je da društvene mreže bruje o Konstrakti, a da li će ona biti naša predstavnica ostaje nam da vidimo u večerašnjoj finalnoj večeri. Ko je Ana Đurić Konstrakta? Ana Đurić Konstrakta je pevačica koja je karijeru započela u bendu Zemlja Gruva. Po profesiji je ahritekta, a bavi se pevanjem, pisanjem tekstova, ali je i upravnica stambene zajednice. Mama je Nikole i Lene. The post Ko je Konstrakta, devojka koja je zapalila srpski trending appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Srbiju na pesmi Evrovizije predstavlja Konstrakta (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 06.Mar.2022

Pevačica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, odnela je pobedu u finalu „Pesme za Evroviziju ’22“.. Ona će Srbiju predstavljati pesmom „In Corpore Sano“ na najpopularnijem evropskom muzičkom takmičenju koje će se održati u maju u Torinu.. Ona je pobedila sa preko 40 hiljada SMS glasova...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.