Kineska verzija Igre prestola doživela debakl!

Izvor: Svet plus, 21.Jul.2018, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineska verzija Igre prestola doživela debakl!

Film kineske produkcije "Asura", koji je snimljen prema popularnoj seriji "Game of Thrones", doživeo je potpuni debakl. U njega je uloženo čak 112 miliona dolara, a u prvom vikendu prikazivanja zaradio je jedva 7,47 miliona dolara. 

"BBC" piše da je film premijerno prikazan 13. jula, a publika je pokazala minimalno interesovanje.

Kako je poznato, film je inspirisan kineskom mitologijom, poseduje razne specijalne efekte, a ujedno u njemu glume velike filmske zvezde.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
"Asura" je povučen iz distribucije odmah nakon objave užasnih rezultata koje je postigao u bioskopima, ali producenti ističu da razlog obustave nije neuspeh kod publike, već što žele još da ga dorade, a kako pišu strani mediji, smatra se jednim od najvećih debakla u fimskoj istoriji.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.