Kim Kardašijan opet trudna ili samo planira bebu?!

Izvor: Svet, 01.Nov.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan opet trudna ili samo planira bebu?!

Rijaliti zvezda i žena godine Kim Kardašijan, u intervju vezanom za svoju novu kolekciju “Lipsy” odgovarala je na razna pitanja ali je i “otkrila” da je u drugom stanju.
Kim Kardašijan su tokom trudnoće brojni kreatori i stilisti kritikovali zbog modnih kombinacija koje je nosila, pa je Kim rešila sve da pobaca ili promeni stil.
“Tada sam nosila odeću koju uvek nosim, samo sam pokušavala da učinim da sve to, sa onolikim stomakom izgleda lepo. Kupovala sam stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koje bih inače nosila, samo sam kupovala veći broj. Ne znam da li ću i sad uraditi isto”, rekla je Kim, a onda zastala.
Da li joj je upravo izletelo da ona i Kanje čekaju drugo dete, ili da tek planiraju da Nort Vest podare brata ili sestru, pogledajte i sami.

Autor: Life Content
Foto: Screenshot

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.