Kim Kardashian pušta kćerku da šeta u njenim štiklama

Izvor: Tracara.com, 12.Jan.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardashian pušta kćerku da šeta u njenim štiklama

Nije tajna da Kim Kardashian i Kanye West prate trendove i vole da izgledaju dobro. Bilo da je reč o najnovijim dizajnerskim komadina sa modnih pista širom sveta, ili odeći koju sami kreiraju, popularni par uživa u skupocenoj i modernoj garderobi, a po svemu sudeći, takva je i njihova ćerka! Kako stara izreka poručuje, kakvi roditelji – takva i deca: u novoj objavi na društvenim mrežama, Kim je sa svetom podelila fotografije svoje ćerke North West koja isprobava njene cipele. “North >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je zavirila u moj cipelarnik” , napisala je Kim na tviteru. North in my closet ✨ pic.twitter.com/kAarAobhsP — Kim Kardashian West (@KimKardashian) January 11, 2019 Iako joj je tek pet godina, North je već imala svoje prvo pojavljivanje na crvenom tepihu i modnoj pisti. Pored mode, buduću zvezdu svakako zanima i šminkanje, što su ranije i dokazale pređašnje objave njene majke na instagramu. “Uvek se igramo pre spavanja, nakon tuširanja kada je u krevetu. Moja torba je uvek na stočiću pored, jer često ima naviku da traži šminku koja se nalazi u njoj. Dok se okrenem na sekund onda uspe da razmaže ceo karmin po svom licu” , podelila je Kim. “Tako da za nju sada imam posebnu vrećicu sa šminkom. Opsednuta je šminkom i obožava da me gleda dok se spremam i uživa kada se i ona sprema za izlazak. Obožava proces šminkanja, ne može biti veća mamina devojčica!” , pohvalila se ona.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Kim Kardašijan dozvoljava Nort Vest da se OVAKO IGRA

Izvor: Story, 12.Jan.2019

Nije tajna da Kim Kardašijan i Kanje Vest prate trendove i vole da izgledaju dobro. Bilo da je reč o najnovijim dizajnerskim komadina sa modnih pista širom sveta, ili odeći koju sami kreiraju, popularni par uživa u skupocenoj i modernoj garderobi, a po svemu sudeći, takva je i njihova ćerka! Kako...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.