Izvor: Scandal.rs, 02.Nov.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija priznala da joj je Sloba i dalje rame za plakanje!

U knjizi “Moj potpis”, Kija Kockar je otvorila svoju dušu i osvrnula se na ceo svoj život. Neminovno je bilo spomenuti i bivšeg supruga Slobodana Radanovića. Kija je priznala da je, tri meseca po završetku rijalitija, primetila izrasline na dojkama. Pevačica je pozvala Slobu. Ta odluka mnoge je uverila da će se par pomiriti. – The post Kija priznala da joj je Sloba i dalje rame za plakanje! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

KIJI POLJULJANO ZDRAVLJE, PA ODMAH ZVALA BIVŠEG MUŽA: Lakše mi je da pričam sa Slobodanom nego sa MAJKOM!

Izvor: Press, 02.Nov.2018

. Kija Kockar u knjizi "Moj potpis" podelila je s javnošću da je izrasline na dojkama primetila tri meseca po završetku "Zadruge", iz koje je izašla kao pobednica. Čim joj je leklar objasnio da joj je i koliko zdravlje poljuljano, pevačica je pozvala bivšeg muža Slobu Radanovića.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.