“Kevin Kostner je bacio oko na mene” - Nina Badrić u emisiji Studio

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 14:32

“Kevin Kostner je bacio oko na mene” - Nina Badrić u emisiji Studio

Na snimanju emisije Studio, koja će biti emitovana ove subote na RTS1, Nina Badrić govorila je o muškarcima koji su je očarali.

Skymusic ekipa, koja stoji iza ovog muzičkog šou programa, došla je do fotografija Nine sa holivudskim zvezdama Kevinom Kostnerom i Brusom Vilisom, pa je popularna pevačica ispričala kako je došlo do tih susreta.

Brusa Vilisa srela je u Rimu na otvaranju njegovog lanca restorana. “Skoro sam pala u nesvest kad sam ga videla. On mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio ljubav iz mladih dana… Dok nisam srela Kevina Kostnera” – rekla je Nina, objašnjavajući otkud takav široki osmeh na slici sa Vilisom.

Komentarišući fotografiju sa Kevinom Kostnerom, Nina je naglasila kako se vidi da je u tom momentu ipak bila malo suzdržanija, sa zaleđenim osmehom.

- On je tad bacio oko na mene pa sam se malo prepala, nisam mogla verovati. To je bilo u periodu kada je snimio film Bodigard sa Vitni Hjuston, a Vitni Hjuston je bila i ostala moj neprikosnoveni muzički idol, tako da kad sam i njega videla bila sam…ah.. - ponela je sentimentalnost Ninu.

A evo kako je ceo razgovor izgledao u Studiju:

U Studiju ove subote u 22.50h na RTS1 Nina će izvesti dve svoje pesme u novim aranžmanima, i po prvi put u duetu sa Dženanom Lončarevićem baladu “Da se opet tebi vratim”. Gošće Studija su i članice benda Hurricane, koji će predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.