Katarina Ostojić provela veče sa Džonijem Depom

Izvor: Vesti-online.com, 21.Feb.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Ostojić provela veče sa Džonijem Depom

Pevačica Katarina Ostojić pohvalila se fotografijom na društvenoj mreži na kojoj je sa Džonijem Depom.

Ona je uz fotografiju napisala i:

"Heroj mog detinjstva. Osoba je kakvu sam zamišljala."

There it goes...a #hero of my childhood, a first #teenage movie tear drops such a warm and humble person. Just the way I was imagining. A legend that never fades. #johnnydepp

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана 21. Феб 2019. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << у 2:24 PST

Kaja i Džoni Dep su se našli u zajedničkom društvu na večeri u jednom beogradskom restoranu, piše Blic.

Podestimo, Džoni Dep ovih dana snima film "Minamata" zbog čega će u Beogradu provesti minimum deset dana posel čega putuje u Crnu Goru gde nastavlja sa snimanjem.

On u filmu glumi slavnog fotografa, a u Beograd je s njim došla čitava ekipa iz inostranstva, čak i kuvari koji su zaduženi za spremanje hrane, jer nije želeo da se bilo ko od osoblja hotela meša u njegov jelovnik.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.