Katarina Marković za PRVA.RS: Nije lako biti frizerka!

Izvor: Prva.rs, 21.Okt.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Marković za PRVA.RS: Nije lako biti frizerka!

Kako je biti frizerka u oktobru 2017?
- Vrlo fantastično. Svašta se dešava u salonu! Ulaze najrazličitiji likovi, kao i kod Marka u taksi. Nekako, to jesu mesta gde se pojavljuju neretko uzbudljivi i autentični likovi. Mi smo probali da ih izdvojimo, pored svih jer nas normalnosti nisu interesovale, nego ta "iščašenja", tako da se pojavljuju šašavi likovi.

Kako je raditi po "Prvoj tarifi"?
- (smeh) Pa m smo smislili da moj lik jeste dobar u >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << svom poslu i da ga ona vrlo shodno tome i naplaćuje, tako da Marko ima veći problem (smeh). Mislim da on nikad ni ne uzme pare za vožnju a da se maje prilično od Obrenovca do Mladenovca. Više je on u problemu nego ja. Ja dobro naplatim svoje usluge.
A kako ti i Marko? Vaše relacije u seriji...
- Eeee, naše relacije u seriji... (smeh) Jedna od relacija je da se nikad ne sretnemo, ali smo stalno u verbalnoj komunikaciji: on priča o meni, ja pričam o njemu pošto smo bivši supružnici.
Kakvi bivši?
- Bivši na ratnoj nozi, koji se nisu u ljubavi rastali.
Kako tebi izgleda frizerski salon sad kad u njega ulaziš iz perspektive frizerke, a ne mušterije? Sad si, ipak, frizerka...
- Pa nije im lako, ja sam to nekako i pretpostavila, prvenstveno zato što tu ulaze najrazličitiji ljudi sa najrazličitijim željama, htenjima i problemima i onda ti moraš da budeš spremna i sposobna da sve to hendluješ, a i da sa svakim od njih razmeniš poneku reč. Ako ti uđe njih 10 po danu, treba energije da to izdržiš. Nije eto posao da radiš i ćutiš, nego moraš nekako i da animiraš, da se pozavbaviš mušterijom. Tako da: svaka čast.

O detaljima serije možete da se obavestite OVDE

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.